Terug naar de beginpagina van verantwoordgeldlenen Klik hier om een berekening voor uw maximale leneing te berekenen. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen Klik hier om een kort omschrijving te lezen van alle soorten kredieten en aanverwante produkten. Wie zijn wij & adresgegevens Klik hier om met ons in contact te komen.
 

Produkten

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Doorlopend krediet

Bij een Doorlopend Krediet heeft u de mogelijkheid financiŽle ruimte te krijgen, bijvoorbeeld om een auto aan te schaffen of om een onverwachte tegenvaller op te vangen.

Voordelen van een Doorlopend Krediet.

U heeft altijd geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. U ontvangt bij de meeste banken maandelijks een compleet overzicht. Zodat u altijd weet hoeveel u kunt opnemen.

Hoe werkt het Doorlopend Krediet?

Bij het afsluiten spreekt u een maximum leenbedrag af. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiŽle ruimte gebruikt. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Wanneer u een Doorlopend Krediet heeft, kunt u op verschillende manieren eenvoudig over het geld beschikken.

Aflossing van een Doorlopend Krediet.

U lost af in maandelijkse termijnen. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de variabele rente berekend. U kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen kan onbeperkt en zonder extra kosten.

Wat zijn de kosten voor een Doorlopend Krediet?

U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente.Deze rente is overigens in de meeste gevallen niet meer aftrekbaar tenzij u het in uw eigen huis investeert.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen. U legt namelijk elke maand een vast bedrag opzij. Alleen kunt u nu meteen genieten van uw investering. Het maakt niet uit wat het is: een auto, een boot of een verbouwing. U koopt het nu en u spaart het bedrag bij elkaar met uw Persoonlijke Lening.

Wat zijn de voordelen van de Persoonlijke Lening?

De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. U betaalt iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Hoe werkt de Persoonlijke Lening?

U spreekt van tevoren af hoeveel u wilt lenen en hoe lang u erover wilt doen om dit weer af te lossen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een looptijd tussen zes en zestig maanden. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties ook mogelijk (bijvoorbeeld bij een verbouwing). De hoogte van het maximum bedrag is onder meer afhankelijk van uw inkomen en uw vaste lasten.

Aflossing van een Persoonlijke Lening.

U betaalt het leenbedrag in steeds gelijke maandbedragen (rente plus aflossing) weer terug. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Wat zijn de kosten van de Persoonlijke Lening?

Bij het afsluiten van uw lening wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U ontvangt bij de meeste banken elk jaar een overzicht van de betaalde rente.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Woz-Krediet

Verzilver uw overwaarde met het WOZ-krediet

De WOZ-waarde van uw huis kunt u voortaan ook gebruiken om een krediet af te sluiten. Indien de WOZ-waarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek, dan kunt u deze overwaarde verzilveren met het WOZ-krediet en profiteert u van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en ook taxatiekosten blijven u bespaard. Ook hoeft u het geld niet aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet.

Het WOZ-krediet is een variant van het Doorlopend Krediet waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Het bedrag dat u heeft afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet zodat u altijd geld achter de hand heeft. Bovendien krijgt u bij een WOZ-krediet een InterBank Card waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week, geld kunt opnemen bij alle geldautomaten van ABN AMRO in Nederland.

 

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!

 


Rentekrediet

Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet betaalt u echter gedurende een van tevoren afgesproken periode geen aflossing, maar alleen rente. Daarmee is het Rentekrediet een goede oplossing voor mensen, die verwachten dat ze over een paar jaar meer bestedingsruimte hebben, dan op het moment waarop het krediet wordt aangegaan, bijvoorbeeld doordat ze net getrouwd zijn en/of aan het begin van hun carriŤre staan.

Voordelen van een Rentekrediet.

Boetevrij aflossen en afgeloste bedragen kunt u weer eenvoudig opnemen. De te betalen rente is relatief laag.

Hoe werkt het Rentekrediet?

Na de aflossingsvrije periode (meestal 5 jaar) die van tevoren is vastgesteld wordt door de maatschappij bepaald of u nogmaals in aanmerking komt voor een aflossingsvrije periode. Wanneer dit niet het geval is, wordt het Rentekrediet omgezet in een Doorlopend Krediet. Tot deze tijd betaalt u dus alleen rente over het geleende bedrag. Wij werken ook samen met banken die een maximale leeftijd(65 jaar) aanhouden voor de aflossingsvrije periode.

Aflossing van een Rentekrediet.

Na de aflossingsvrije periode betaalt u een vast bedrag per maand, dat gedeeltelijk bestaat uit rente en gedeeltelijk uit aflossing. Dit bedrag zal 2% van de overeengekomen kredietlimiet zijn.

Wat kost het Rentekrediet?

De rente is variabel. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u ook een jaaroverzicht van de betaalde rente.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Spaarkrediet

Een Spaarkrediet is een doorlopend krediet, gekoppeld aan een spaarverzekering. Doorgaans betaalt u voor een doorlopend krediet maandelijks een bedrag voor rente en aflossing.

Voordelen van een Spaarkrediet.

Boetevrij aflossen en afgeloste bedragen kunt u weer eenvoudig opnemen. De te betalen rente is relatief laag.

Hoe werkt het Spaarkrediet?

Met een Spaarkrediet betaalt u alleen rente, die wordt berekend over het bedrag dat u heeft opgenomen. Gedurende de gehele looptijd kunt u tot uw kredietlimiet bedragen blijven opnemen. Daarnaast betaalt u een maandelijkse premie voor een verzekering. Met deze verzekering kunt u een kapitaal opbouwen om de lening af te lossen. Dit gebeurt met een spaarverzekering, waarbij de premie wordt belegd in participaties van een gerespecteerd Mix fonds. De uitkering is gelijk aan de eindwaarde van de participaties en dus afhankelijk van de koersontwikkeling. Bedragen vanaf Ä 6.500,00 zijn mogelijk.

Aflossing van een Spaarkrediet.

Na de aflossingsvrije periode betaalt u een vast bedrag per maand, dat gedeeltelijk bestaat uit rente en gedeeltelijk uit aflossing. Dit bedrag kan volgens een met u te maken afspraak, 1%, 1 Ĺ %, of 2% van de overeengekomen kredietlimiet zijn.

Wat kost een Spaarkrediet?

De rente is variabel. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u ook een jaaroverzicht van de betaalde rente.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Financial Lease

Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die het gemak en de zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiŽle middelen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de lease periode van het object. De afschrijvingskosten alsmede de rente zijn fiscaal aftrekbaar omdat u direct economische eigenaar wordt.

Transparant product

Het te leasen object komt onder de noemer financial Lease op uw balans. Na betaling van de laatste leasetermijn bent u tevens juridisch eigenaar. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.

Aftrekbaar?

U kunt het object tot maximaal de aanschafprijs exclusief de BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ten hoogte van de restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn veel lager uitvalt.

Lage leasetermijn

Lage leasetermijn mogelijk door slottermijn in te bouwen.

Kenmerken Financial Lease:

 • Fiscale afschrijving
 • Zelf de looptijd bepalen
 • Mogelijkheden voor verschillende objecten (auto,boot,etc.)
 • Transparant
 • Relatief lage rente
 • Investeringsaftrek
 • Geen beslag op uw liquiditeit
 • Diverse servicecomponenten
 • Lage lease termijn mogelijk d.m.v. slottermijn mogelijk.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!


Verzekeren

Bescherming

Vrijwel niemand kan voorzien of het inkomen door recessie, overlijden, arbeidsongeschiktheid of andere oorzaken onder druk komt te staan. Bovendien kenmerkt het economische klimaat zich steeds meer door minder bemoeienis van de overheid en meer zelfzorgzaamheid van de burger. Daarom is het voor de hand liggend en bovendien verstandig om zelf maatregelen te nemen ter bescherming van het inkomen.

Het product

De verzekeringsprodukten zijn volledig gericht op het verzekeren van maandelijkse vaste lasten. Deze lasten, zoals termijnbetalingen voor hypotheek of krediet, hebben vrijwel altijd een vaste hoogte en een vaste betaalfrequentie. De te verzekeren bedragen zijn dus eenvoudig vast te stellen. Afhankelijk van de inschatting van de individuele klant kan ervoor worden gekozen om het volledige bedrag of een deel van de lasten te verzekeren. Dat is een veilig gevoel voor de toekomst.

Kenmerken verzekeren:

 • Dekking mogelijk voor een laag maandbedrag.
 • Aanzienlijke korting bij het afsluiten van een koopsom.
 • Maandpremie mogelijk.
 • Verschillende beschermingsvormen mogelijk.

Terug naar boven

Klik hier om te berekenen hoeveel u kunt lenen!

 
 

Disclaimer

Sitemap